Vergaderen

Heeren van Noortwyck is uitermate geschikt voor conferenties, vergaderingen en alle andere mogelijke bijeenkomsten. Het hotel beschikt naast het Grand-Café over 5 zalen, die voor uw bijeenkomst kunnen worden aangepast en ingericht naar uw specifieke wensen. Wij doen er alles aan om uw verblijf in ons hotel zo aangenaam en succesvol mogelijk te maken. 

Al onze zalen beschikken over draadloos internet en airconditioning.

Hieronder volgt een overzicht van het maximaal aantal personen per opstelling voor onze meest gebruikte zalen.

Onze tarieven voor een dag-arrangement beginnen al bij € 47,50 per persoon. Het dag-arrangement omvat de plenaire zaalhuur (van 9.00 uur tot 17.00 uur), onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en gebruik van de sapjes automaat gedurende de vergadering en een uitgebreid lunchbuffet. U kunt het dag-arrangement eventueel uitbreiden met een koffie break, een hartige of zoete middagsnack, of een 3-gangen keuze menu.

De kosten voor een 2-daags vergaderarrangement bedragen € 185,- per persoon. Dit arrangement bestaat uit 2x plenaire zaalhuur van 9.00 uur tot 17.00 uur, onbeperkt koffie, thee, mineraalwater en gebruik van de sapjes automaat gedurende de vergadering, 2 x uitgebreid lunchbuffet, 1 x 3-gangen keuze menu, overnachting in een budget kamer en ontbijtbuffet.                                                                                       
Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op een minimum van 10 personen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan Heeren van Noortwyck. Bel of e-mail ons om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

arrow_upward